Vrijwilligers gezocht + Update nieuwe vijvers

Woensdag, 20 mei 2020

Vrijwilligers gezocht:

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de nieuwe vijvers. De takken die over zijn van de takkenbossen uit vijver 1, zullen worden gebruikt als afrastering van het perceel. om dit te realiseren hebben we extra handen nodig die bereid zijn om mee te helpen. De werkzaamheden vinden plaats op:

Donderdag 28 mei vanaf 18:00u

Zaterdag 30 mei vanaf 08:30u

Woensdag 03 juni vanaf 18:00u

Update nieuwe vijvers

De grote graafwerkzaamheden zijn zo goed als afgerond. In de komende weken zullen er nog een paar aanpassingen gemaakt moeten worden. De takkenbossen in vijver 1 liggen er overal in en over het hele terrein is gras gezaaid. Een extra container is op zijn plek gezet, bovenop de waterput. Waterleidingen zijn in de grond gelegd om indien nodig de vijvers aan te vullen met grondwater. Zodra er stroom is, zal daar ook meteen mee gestart gaan worden.