Hervatten wedstrijden 2021

Woensdag, 16 juni 2021

De versoepelingen van de corona maatregelen gaat momenteel erg snel, waar iedereen natuurlijk zeer blij mee is. Dit betekend ook dat er weer wedstrijden gevist kunnen worden. Volgens het officiƫle kanaal van het NOC*NSF zijn vanaf 5 Juni weer wedstrijden toegestaan. De jeugd t/m 17 jaar mag weer in competitieverband uitkomen en sporters voor vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden gesport worden binnen de eigen vereniging.

Dit betekend dat de wedstrijdcommissie samen met het bestuur heeft besloten om op onderstaande datums de wedstrijden weer op te pakken:

19 + 26

3 + 5 + 10 + 17 + 24 + 31

Tijdens deze wedstrijden zal er puur gevist worden op gewicht!

Vanaf 6 Augustus aanstaande zal er weer volgens het normale wedstrijdschema gevist worden.
Met uitzondering van 3e Meander koppel en zonder 4e Land van Molenbeek wedstrijd.
De eerder ingeplande avondwedstrijden gaan nog bekeken worden om die wel of niet te vissen.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijd commissie