Voortbestaan Land van Molenbeek

Zondag, 26 september 2021

Beste leden,

Wil Verspay en Peter Hendrix zijn per 01-01-2021 gestopt met het besturen van het Land van Molenbeek
en is onlangs Rens Slavenburg gestopt als wedstrijd secretaris.

Tot op heden voelt er zich niemand geroepen het stokje van hun over te nemen, dat zou betekenen dat het “Land van Molenbeek” ophoud te bestaan.

Dit zou toch zonde zijn voor de vele visliefhebbers die al die jaren gebruik hebben gemaakt van deze unieke vergunning.

Mochten er leden zijn die interesse hebben in een van de functies kunnen deze zich melden bij Peter Hendrix.

Dat kan via de mail ( secretaris@grondelgeduld.com ) of telefonisch op 06-23581216.

Met vriendelijke groet,

Bestuur HSV Willem Een