Voortzetting Land van Molenbeek

Zondag, 31 oktober 2021

Beste Leden,

Zoals jullie al wisten zijn Wil Verspay en Peter Hendrix op 1 januari van dit jaar gestopt als bestuurders van Land van Molenbeek.

Ze zijn afgelopen week bijeen gekomen met enkele personen om toch te proberen mensen bereid te vinden die de taken op zich gaan nemen.

Dit is gelukkig gelukt, het financiƫle gedeelte zal verzorgt gaan worden door Frans Heetkamp (Horst) en als 2e persoon door Cor Cornelissen (Oostrum).
De vergunningen gaan verzorgd worden door Wim Gooren (Horst).

De Land van Molenbeek wedstrijden gaan komend jaar niet door, dit zal in het nieuwe jaar opnieuw bekeken worden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur HSV Willem Een