Voorzitter:

r.slavenburg@hsvwillemeen.nl

lid sinds: 2006
Woonplaats: Arcen
Rens aan het woord:Ik ben van kleins af aan al bezig met vissen. In mijn jeugd woonde ik bijna langs de visvijver in Lomm, dus was ik geregeld aan de waterkant te vinden. Dan komt de periode van studeren, verenigingen en meisjes. Vissen kwam achterop het lijstje te staan, maar sinds 2000 weer echt actief als vaste stok visser bezig. In 2006 ben ik lid geworden en vanaf 2008 heb ik in het bestuur plaats genomen van "HSV Eendracht".
Ook nu vis ik wat minder, maar dat komt omdat we volop bezig zijn met de ontwikkeling van de nieuwe vijvers, wat gelukkig al heel erg op schiet, maar waarbij we zeker nog hulp van jullie nodig hebben.

Veel visplezier, vang ze en tot snel een keer aan de waterkant!

Pascal Dagniaux
-Penningmeester
-Webmaster
p.dagniaux@hsvwillemeen.nl

lid sinds: 2007
Woonplaats: Grubbenvorst
Pascal aan het woord: Vanaf halverwege de jaren 90 begon het vissen met een vaste stok, via keuzemiddagjes op de basisschool en na schooltijd met vriendjes. In de zomervakanties zaten we in zeeland waar ik met m’n broer vanaf het strand viste. Rond 2005 kwam ik via vrienden terecht bij de Gubbelsvijver, daar voelde ik me meteen ‘thuis’. In 2015 heb ik Don zijn plaats ingenomen in de karpercommissie, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Bij de ontwikkelingen van de nieuwe fusie vereniging is mij gevraagd om plaatst te nemen als bestuurslid, deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ondanks het vele werk wat dit met zich mee brengt en door mijn drukke baan als vrachtwagenchauffeur is het lastig tijd te vinden om wat uurtjes aan of op het water door te brengen. Naast karpervissen ben ik geregeld met een spinhengel te vinden in de boot of bellyboat op zoek naar de roofvis.

Ted Rooskens
t.rooskens@hsvwillemeen.nl

Lid sinds: 2009
Woonplaats: Tegelen
Ted aan het woord: Ben van het bouwjaar 1965 en ik werk full time bij een Tegelse machine fabriek.
Ik vis al vanaf mijn jeugd jaren heb ook een langere periode niet gevist daar waar andere interesses meer aantrekkingskracht hadden.
Momenteel vis ik wat minder, maar wanneer is het genoeg??? Te veel vissen staat niet in mijn woordenboek.
Heb al diverse jaren in het bestuur van HSV Eendracht een functie vervuld .
Daardoor ook vanaf het begin betrokken geweest in het realiseren van de nieuwe vijvers aan de Haasendonker weg.
Ben regelmatig aan de waterkant te vinden als vrijwilliger.
Ik hoop nog vele gezellige uren aan de waterkant te hebben samen met jullie allen.
Wil nog meer van me weten kom gerust langs aan de waterkant voor een gezellige babbel.

Pascal Flink
p.flink@hsvwillemeen.nl

Lid sinds: 2011
Woonplaats: Broekhuizenvorst
Pascal aan het woord: Ik vis al vanaf 1985 op karper. Ben member van het PR team van TK Boilies, waar ik ook voor vis. Regelmatig vis ik wedstrijden in binnen en buitenland en heb de ambitie om in het Nederlands WK Team Karpervissen te komen. In de jaren als lid van onze vereniging voelde ik mij steeds meer betrokken. Als bestuurslid zal ik mijn kennis gebruiken om een positieve bijdrage te kunnen leveren voor de leden en het bestuur.

Mike Jacobs
m.jacobs@hsvwillemeen.nl
06-39020831

Lid sinds: 2014
Woonplaats: Bergen
Mike aan het woord: Vissen doe ik al van kleins af aan, vroeger met de vaste stok op voorntjes met m'n vader, en later werd dat met de blinker op snoek en baars.
Vanaf 2012 heb ik het ‘karpervirus’ te pakken en ga ook af en toe nog met de boot op jacht naar meerval.
Ik ben vanaf 2014 lid bij de vereniging, en heb er ook altijd met veel plezier gevist.
In de loop der jaren met steeds meer mensen kennis gemaakt tijdens het vissen maar ook met het nodige vrijwilligerswerk, waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.
Ik voel me zeer betrokken bij de vereniging, en wil er graag samen iets moois van maken voor de toekomst.