Lidmaatschap wijzigen / opzeggen

Het wil wel eens voorkomen dat leden verhuizen, een wijziging van persoonsgegevens wil doorvoeren of het lidmaatschap wil opzeggen.
Sinds de overstap naar het centrale vispas uitgifte systeem van Sportvisserij Nederland, doen wij zelf deze wijzigingen niet meer uitvoeren.
Leden kunnen hiervoor terecht op: mijnsportvisserij.nl of klik op onderstaand logo

Via deze website vind u een overzicht van uw persoonsgegevens, huidige vispassen, het  aanvragen van een 3e hengel of nachtvistoestemming* en kunt u uw lidmaatschap opzeggen.

Mocht er hierbij alsnog vragen zijn kunt u deze altijd stellen via ons contactformulier het contactformulier van SVN of stuur een mail naar p.dagniaux@hsvwillemeen.nl

*  Let op, de 3e hengel- en nachtvis-toestemming van SVN zijn niet toepasbaar op ons verenigingswater!