Nachtvisvergunning

Sinds 2009 is het voor leden mogelijk om te nachtvissen.
Zowel Gemeente Horst aan de Maas als het Ministerie hebben hier een ontheffing voor verleend.

De vereniging heeft besloten 2 soorten vergunningen samen te stellen namelijk:

- Vaste vergunning (geldigheidsduur van 1 jaar) voor leden die minimaal 2 jaar lid zijn.
  Hiervoor kunnen leden zich tegen het eind van een jaar voor aanmelden via de site.

- Losse vergunning (geldigheidsduur van 24 uur) voor leden die minimaal 1 jaar lid zijn.
  Dit word geteld, 1 jaar vanaf de datum van inschrijving.
  Deze vergunningen kunnen vanaf 2016 alleen nog aangevraagd worden per mail bij Pascal Dagniaux.

Bij een aanvraag dient men rekening te houden met het volgende:
Aanvraag minimaal 48 uur voor aanvang
Bij aanvraag vispasnr. doorgeven.
Dit is nodig voor het controleren van de gegevens.
Echter dient men minimaal 48 uur van te voren contact op te nemen met bovengenoemde en worden er maar hooguit 3 nachtvergunningen per dag uitgeschreven.
De kosten van deze losse vergunning bedraagt 3,- EURO

Voor het nachtvissen geldt hetzelfde reglement.

Bij eventuele vragen omtrent deze vergunningen kunt u contact opnemen met de karper commissie.